Organisatie

Jadis Additiva b.v. is een internationaal opererende organisatie, gericht op de ontwikkeling, verkoop en marketing van veilige en speciale additieven. Jadis verzorgt een gediversifieerd programma van veilige toevoegingsmiddelen, diensten en hygiënemiddelen voor de agrarische industrie.

Onze klanten zijn onze grootste bron van inspiratie.

Onze ambitie is om zo dicht mogelijk bij de klant te staan door middel van een persoonlijke aanpak waarbij wij u graag informeren, inspireren en enthousiasmeren.

Jadis stelt zich ten doel om de ideeën van onze afnemers van binnenuit te begrijpen, zodat wij een oplossing op maat kunnen bieden. Met het centraal stellen van de klant trachten wij een gezonde groei te realiseren, zodat de continuïteit gewaarborgd blijft en u hiermee uw voordeel kunt doen.

Bij Jadis staat kwaliteit voorop. Zo zijn wij GMP+ en SKAL gecertificeerd en hebben wij een afdeling die zich puur op kwaliteitsvraagstukken concentreert.

Missie

Jadis Additiva b.v. staat voor de vertegenwoordiging van mooie en kwalitatief hoogwaardige toevoegingsmiddelen die door middel van onderzoek hebben bewezen het verschil te maken.

Wij streven ernaar om samen met onze afnemers op een gezonde manier topprestaties te behalen, waarbij betrouwbaarheid, innovatie en maatwerk onze kernwaardes zijn. Hierbij richten wij ons op producenten van diervoeders en de akker- en tuinbouwsector, waarbij wij ons niet beperken door grenzen.

Geschiedenis

1996

Jan Akerboom sr heeft meer dan 20 jaar voor verschillende firma’s binnen de diervoedersector gewerkt. In 1996 kwam het moment om zijn eigen firma op te richten. Jadis Additiva b.v. werd de bedrijfsnaam en is opgebouwd uit de woorden Jan Akerboom Distributie van Additieven. Bij de oprichting is besloten om met distributeurs te werken. Zo zijn Scanphos-Denemarken, Prochema-Oostenrijk en Berner-Finland vanaf het begin distributeur voor Jadis. Geleidelijk is het distributienetwerk gegroeid, o.a. in Duitsland, Zwitserland, Zweden, Noorwegen en Portugal. Afnemers in de BeNeLux worden tot de dag van vandaag rechtstreeks bediend door Jadis Additiva.

2001

In 2001 is de joint venture Microtracers Services Europe (MTSE) GmbH opgericht. MTSE is gespecialiseerd in het optimaliseren van mengprocessen bij producenten van veevoeders, petfood, farmaceutische producten en levensmiddelen, als ook veehouders met eigen mengvoerwagens en voerinstallaties.

2006

Sinds 2006 is Jadis GMP+ gecertificeerd, waarna in 2012 ook het SKAL certificaat behaald werd (zie hoofdstuk kwaliteit voor een nadere toelichting over beide certificeringen).

Kwaliteit

Bij Jadis staat kwaliteit voorop. Dat onze producten veilig zijn blijkt o.a. uit onze certificeringen voor GMP+ en SKAL, onze registratie bij QS en onze medewerking aan het Trust Feed programma. Het waarborgen van kwaliteit nemen wij zeer serieus en daarvoor hebben wij een gespecialiseerde afdeling in de firma.

Tevens zijn wij lid van de brancheverenigingen VDDN (nationaal platform) en Fefana (Europees platform), en neemt onze kwaliteitsafdeling actief zitting in werkgroepen. Via ons netwerk van partners worden wij continue geïnformeerd over internationale en nationale ontwikkelingen m.b.t. kwaliteit, wet- en regelgeving.

Kwaliteit is een continue proces. Daarom worden onze medewerkers regelmatig getraind, zowel intern als extern, zodat zij optimaal geïnformeerd zijn over de laatste stand van zaken aangaande kwaliteit, wetgeving, onderzoek, product- en marktontwikkelingen.

Jadis heeft gekozen voor GMP+ International als standaard voor zijn kwaliteitsbeleid. Voor verdere informatie over GMP+ verwijzen wij u naar de website van GMP+ International.

Jadis is tevens biologisch gecertificeerd. Het betreft import van biologische producten (ook vanuit buiten de EU) en de groothandel in veevoeder. Voor verdere informatie rondom biologische producten verwijzen wij u naar de website van SKAL.

Ons kwaliteitssysteem is erop gericht om ons service niveau continue te verbeteren binnen alle geledingen van de bedrijfsvoering, zodat onze afnemers hiermee hun voordeel behalen.

Onderzoek

Onderzoek is een structureel onderdeel van Jadis. De drang om te innoveren zorgt ervoor dat wij continue betrokken zijn bij het ontwikkelen en testen van zowel bestaande als nieuwe producten. In samenwerking met onze afnemers, leveranciers, erkende onderzoeksinstituten en gerenommeerde praktijkbedrijven trachten wij onze kennis en ervaring dag in dag uit te verbeteren, met als doel dat onze afnemers optimaal kunnen profiteren van het kennisvoordeel en dus topprestaties kunnen blijven leveren!

Naast onderzoek vanuit Jadis kunnen wij ook rekenen op onderzoeksresultaten, gedaan door onze leveranciers. Dit betekent dat wij over een onderzoek database beschikken met resultaten van gerenommeerde onderzoeksinstituten van over de gehele wereld!

Heeft u interesse in onze producten? Neem contact met ons op!